Blue Cheese Dip is één van de populairste sauzen in Amerika!

Amerikanen eten dit met chicken wings of met rauwe groenten.

Deze versie van Blue Cheese Dip heb ik leren kennen bij mijn vriend Seb. Echt een aanrader die je zeker moet proberen! Je kan deze dressing saus heel het jaar door geven als aperitiefhapje. Snij een paar wortels en wat selderstengels om er bij te geven en je hebt een lekker hapje.

 

Blue-Cheese-Dip

Recept Blue Cheese Dip

Ingrediënten:

2 soeplepels mayonaise
2 soeplepels Zure room
teentje look ( of 2 )
150 gr Roquefort (Je kan ook andere soorten blauwe kaas gebruiken)
1 kleine lepel peterselie.

Bereidingswijze:

Alle ingrediënten in een mixbeker doen en goed mixen.

Achteraf de saus 3 à 4 uur in de koelkast zetten zodat de smaken goed kunnen mengen.

In dit recept geeft de Roquefort een lekkere en sterke afsmaak. Met een andere blauwe kaas zoals bv. Gorgonzola zal de smaak iets zachter zijn en zal de structuur van de saus ook iets anders zijn.

Deze moet je zeker eens maken! Laat het ons zeker weten als jij ook een top recept hebt.

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/03/Blue-Cheese-Dip.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/03/Blue-Cheese-Dip.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodAmerika,Recept,sausBlue Cheese Dip is één van de populairste sauzen in Amerika! Amerikanen eten dit met chicken wings of met rauwe groenten. Deze versie van Blue Cheese Dip heb ik leren kennen bij mijn vriend Seb. Echt een aanrader die je zeker moet proberen! Je kan deze dressing saus heel het jaar...Alles voor de man met smaak!