Rare jongens die Amerikanen. Neem nu dit Steak and Eggs recept. Steak en eieren… op zich al een rare combinatie maar in Amerika gaan ze natuurlijk nog een stapje verder. Daar eten ze dit als ontbijt!

Ik heb ergens gelezen dat Steak and Eggs ook de naam van een dieet is. Door enkel steak en eieren te eten zou een mens dus afvallen… Vreemd want ergens anders las ik dat veel bodybuilders (waaronder ook Schwarzenegger) dit recept net eten om meer spiermassa te krijgen.

Ik lust beide ingrediënten heel graag dus ik ga het zeker eens proberen maar ‘s morgens hou ik het toch maar bij enkele boterhammen met choco.

Steak and Eggs maken

Veel recept heb je niet nodig om dit te maken. Je bakt eieren en een steak en je bent klaar. Ik heb hieronder een paar foto’s gezet die ik online gevonden heb. Wat opvalt is dat bij het gerecht ook dikwijls groene asperges gemaakt worden.

steak-and-eggs-4 steak-and-eggs-3 steak and eggs steak-and-eggs-1 streak and eggs

 

Zelf al geproefd of eet je zelf nog vreemdere dingen als ontbijt? Laat het even weten in de comments!

Liefhebber van Amerikaanse recepten? Bekijk dan ook deze Juicy Lucy eens!

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/01/steak-and-eggs-1.jpg?fit=600%2C400&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2016/01/steak-and-eggs-1.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodAmerika,eieren,Recept,steakRare jongens die Amerikanen. Neem nu dit Steak and Eggs recept. Steak en eieren... op zich al een rare combinatie maar in Amerika gaan ze natuurlijk nog een stapje verder. Daar eten ze dit als ontbijt! Ik heb ergens gelezen dat Steak and Eggs ook de naam van een dieet...Alles voor de man met smaak!