Meteen naar de inhoud
Home » 5 originele ideeën om je man cave in te richten

5 originele ideeën om je man cave in te richten

Je eigen plekje voorhanden dat je volledig naar jouw voorkeuren kunt inrichten? Dan ben je een echte gelukzak, al kan dit soms wel een uitdaging zijn. Een leeshoek, een mini-bar of een verzamelruimte…De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk dus goed na over je favoriete bezigheden en stel de inrichting hierop af. Meer inspiratie nodig? Hier vind je alvast enkele originele ideeën.

1. Privé fitness

Sportfanaat? Dan was de keuze voor het bouwen van een privé fitness in je man cave wellicht snel gemaakt. Selecteer de toestellen die je wil plaatsen in de ruimte en voorzie een kwaliteitsvol airco systeem. Installeer eventueel een sauna wanneer je budget over hebt. Hier kom je dan na het sporten tot rust. 

2. Gamingparadijs 

Misschien ben je wel een echte game freak? In dat geval is het een leuk idee om een gamehoek te creëren waar je je volledig in kan uitleven. Installeer één of meerdere schermen en koop een aangepaste bureaustoel. Nu enkel nog een Xbox of Playstation en je lievelingsspellen en het gamen kan beginnen. Aan de hand van vouwgordijnen verduister je de kamer zodat je elke beweging op je scherm goed ziet. 

3. Kampvuur

Wanneer je gebruik kan maken van een kleine buitenruimte, kan je een kampvuur bouwen. Dit voegt meteen extra gezelligheid toe aan de cave en biedt de ideale setting om alleen een serie te bingen of een drankje te doen met vrienden.

4. Minibioscoop

Een vierde idee is het bouwen van een minibioscoop, waar je met vrienden geniet van de films die jullie graag kijken. Het enige wat je nodig hebt, is een comfortabele zetel en een groot, wit scherm om de films op te projecteren. En ah ja, enkele lekkere snacks mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Installeer in een lege hoek een gevulde minibar, zodat je zeker geen dorst hebt tijdens het kijken. Zorg ervoor dat je de ruimte goed kan verduisteren aan de hand van gordijnen op maat

5. Kunstgalerij

Artistiek aangelegd? Wees hier niet bescheiden over en toon dit in je man cave. Hang je werken op tegen een muur die anders toch maar sober zou zijn en creëer op die manier je eigen kunstgalerij. Degene waar je het meest trots op bent, kan je extra belichten met spotlights. Misschien is schilderen niet één van je talenten? In dat geval kan je er voor kiezen om schilderijen van andere kunstenaars op te hangen, die je simpelweg mooi vindt en passen bij de uitstraling van de ruimte. 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: