Meteen naar de inhoud
Home » Goed nieuws vanop kantoor!

Goed nieuws vanop kantoor!

De laatste twee jaren waren voor iedereen zeer vreemd op kantoor. Noodgedwongen moest iedereen thuis werken en ik moet eerlijk zijn, dat was niet altijd even eenvoudig. Elke dag in de file staan dat mis je uiteraard niet maar het fysieke contact met andere mensen wel.

Een paar weken geleden kregen we toch een beetje goed nieuws toen er beslist werd dat we terug deeltijds op kantoor mochten gaan werken. Eindelijk de collega’s terug een keer in levende lijve zien! Het beste nieuws, of zeg maar het leukste nieuws, kreeg ik echter vorige week: Iedereen mag een nieuwe smartphone kiezen!

Ik werk in een telecom bedrijf en ik heb als project manager heel veel contact met klanten, collega’s, leveranciers, enz. Een smartphone is dus eigenlijk een tool die ik samen met mijn laptop niet kan missen in mijn baan. Het is dus niet helemaal abnormaal dat ik er één krijg van het bedrijf maar het blijft leuk als je na twee jaar weer eens een nieuwe mag kiezen.

Welke smartphone kiezen?

Wij hebben redelijk wat keuze als het om smartphones gaat. Er zitten populaire telefoons van Samsung en Apple tussen maar sinds dit jaar ook voor mij minder bekende merken zoals OPPO en Xiaomi.

Nu voor mij is de keuze sowieso vlug gemaakt, ik ben al jaren een Iphone gebruiker dus waarom zou ik nu ineens wisselen. Mijn keuze is deze keer gevallen op de Iphone 12 pro. Ik had ook voor de 13 kunnen gaan maar dan moet je een extra bijdrage betalen… Ik schreef hierboven dat we er één krijgen van het bedrijf maar dat is niet helemaal waar. We krijgen er één voor een periode van 2 jaar en daarna moeten we hem teruggeven of overkopen. Je hebt een hele lijst met referentie modellen waarvoor je niks moet bijbetalen en dan heb je de meest recente modellen waar je nog een kleine bijdrage voor moet betalen vooraleer je die krijgt.

Ik heb graag nieuwe spullen maar zo’n Iphone is voor mij echt een gebruiksvoorwerp dus of het nu een 12 is of een 13 maakt me eigenlijk niet zo veel uit.

In ieder geval, het is dus wel belangrijk dat je hem twee jaar in goede staat houdt en daarom heb ik me direct een nieuw iPhone 12 Pro hoesje besteld en zo’n glazen cover voor op het scherm.

De telefoons krijgen we dus wel maar al de rest moeten we zelf erbij nemen. Het bedrijf is natuurlijk ook de kerstman niet. Naast het hoesje heb ik ook nog enkele telefoon accessoires van Smartphonehoesjes.nl besteld en daar kom ik normaal wel twee jaar mee toe.

Hoe zit dat bij jullie? Krijgen jullie ook een smartphone? Kiezen jullie voor Iphone of absoluut niet? Laat het even weten in de commentaren!

 

Facebook Comments Box

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!