Meteen naar de inhoud
Home » Bier drinken maakt je gelukkig

Bier drinken maakt je gelukkig

Meestal schrijf ik artikels die gericht zijn op mannen maar af en toe zit er ook eens eentje tussen dat ik belangrijke informatie voor vrouwen bevat. Dit is er zo één!

In dit artikel staat namelijk hoe je de man op een heel eenvoudige manier tevreden kan houden: geef hem af en toe wat bier!

Bier drinken maakt je gelukkig

Van bier drinken wordt je gelukkig, echt waar! En dan bedoel ik niet dat je er dronken van wordt, nee, ik heb het internet afgeschuimd om zwart op wit bewijs te vinden voor deze stelling.

In bier zitten werkzame stoffen die er voor zorgen dat de hersenen dopamine aanmaken. Dopamine is een stof die een grote rol speelt bij het ervaren van genot en blijdschap. Na een paar slokken bier wordt het effect al voelbaar en hoe meer bier je drinkt hoe beter de ervaring.

Dit is de puur wetenschappelijke uitleg maar er het is veel meer dan dat. Zet tijdens dit proces verschillende mannen samen, op cafe of voor de tv tijdens een voetbalmatch, en het effect wordt sterker…

Hoe dit komt kan men wetenschappelijk nog niet verklaren maar het is altijd zo geweest en gelukkig hebben ze dit effect vastgelegd op foto zodat we zwart op wit bewijs hiervan hebben.

Het bewijs dat bier drinken je gelukkig maakt

Onderstaande fotogalerij is van alle tijden en je ziet telkens hetzelfde gelukzalige effect terug. De eerste foto is de alleroudste foto die men ooit heeft teruggevonden van dit vreemde fenomeen!

 

Een beter bewijs kan ik niet vinden hoor…

Als je zelf nog leuke foto’s hebt gevonden, zet de link er naar dan gerust in de comments hieronder.

 

Facebook Comments Box
Tags:

1 reactie op “Bier drinken maakt je gelukkig”

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: