Het is weer zover! Binnenkort komen de feestdagen eraan en met de feestdagen komt ook de steeds terugkerende vraag: Wat moeten we weeral als cadeau gaan kopen…? Wel, goed nieuws! Als je een kerstcadeau voor mannen moet kopen dan hebben wij een leuke tip: Gegraveerde gin tonic glazen.

Waarom? Wel, heel simpel, gin tonic blijft nog altijd een zeer populair drankje dus de bijhorende glazen komen echt wel van pas!

Is het duur? Nee, dat valt eigenlijk nogal mee. Bij Yoursurprise betaal je 14,95 euro voor één glas en 24,95 voor twee glazen.

gegraveerde gin tonic glazen

Gegraveerde gin tonic glazen als cadeau

Je kan dit natuurlijk perfect voor jezelf kopen maar als je iemand deze gegraveerde gin tonic glazen cadeau wil doen kan je nog een paar extra’s toevoegen. Sowieso kan je er gratis een kaartje met een tekst bijsteken. Altijd handig want bij een cadeau wil je misschien wel een woordje uitleg geven.

Daarnaast zijn er nog een paar extra opties die je kan kiezen (betalend) die je als extra bij je cadeau kan steken.

Flessen gin met een eigen etiket

Als je toch bezig bent kan je nog een stap verder gaan en er ineens ook een fles gin bij geven. Ook de flessen gin kan je volledig personaliseren.

Hieronder staan twee voorbeelden:

Een fles gin met een bedrukt etiket komt op 34,95 euro. Dat is zowat de prijs die een gemiddelde fles gin in de supermarkt ook kost maar hier heb je natuurlijk het leuke effect van het etiket.

Indien gewenst kan je deze flessen ook nog in een houten kist steken en die ook personaliseren.


Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor mannen? Met deze gegraveerde glazen of persoonlijke flessen ga je zeker al scoren!

Drinkt je man niet graag gin? Geen probleem, op de site van Yoursurprise.be hebben ze ook bierglazen, whiskyglazen, enz.

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/11/gegraveerdegintonicglazen.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2018/11/gegraveerdegintonicglazen.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankGadgetsgin,glazenHet is weer zover! Binnenkort komen de feestdagen eraan en met de feestdagen komt ook de steeds terugkerende vraag: Wat moeten we weeral als cadeau gaan kopen...? Wel, goed nieuws! Als je een kerstcadeau voor mannen moet kopen dan hebben wij een leuke tip: Gegraveerde gin tonic glazen. Waarom? Wel,...Alles voor de man met smaak!