Dit zijn recepten waar ik van hou: lekker en snel klaar!

Het recept hieronder is een variant op de klassieke toast champignon want het is een recept voor toast champignon met room en spekjes.

Die extra’s zorgen voor een ronduit fantastische smaak! De room en de spekjes maken ook dat dit beter geschikt is om als avondmaaltijd te eten.

 

Toast champignon met room en spekjes

 

Recept voor toast champignon met spekjes en room

Ingrediënten

1 bakje champignons
1 bakje spekblokjes
2 teentjes look
room
peper
peterselie
2 sneden brood/persoon

Bereidingswijze

Snij de champignons in kwartjes. Als het grote champignons zijn kan je ze ook in grove stukken snijden.

Smelt een flinke brok boter in de pan en laat deze mooi heet worden. Pers de look er in en doe de champignons er bij. Bak al roerend de champignons en doe er met de pepermolen ruim peper bij.

Bak in een andere pan ondertussen de spekjes.

Als de champignons gebakken zijn blus je ze met een scheut room. Het is niet de bedoeling van de champignons onder te zetten, het moet juist genoeg room zijn zodat je de chamignons goed er door kan roeren. Laat dit even flink opkoken.

Doe er nu gesnipperde peterselie en de spekjes door. Laat alles nog een paar minuutjes opstaan en toast ondertussen wat brood.

 

toast-champignon

 

Volg mij op Social Media:KristofFoodReceptDit zijn recepten waar ik van hou: lekker en snel klaar! Het recept hieronder is een variant op de klassieke toast champignon want het is een recept voor toast champignon met room en spekjes. Die extra's zorgen voor een ronduit fantastische smaak! De room en de spekjes maken ook dat dit beter...Alles voor de man met smaak!