Wij zijn altijd te vinden voor een gezonde portie chauvinisme! Niet dat alles goed loopt in Belgie want de politiek is een klucht en de belastingen zijn veel te hoog maar onze streekproducten mogen er écht wel zijn! Ze zijn zo goed zelfs dat we er terecht trots op mogen zijn. Dat moeten ook de mensen achter www.streekmarkt.be gedacht hebben. Op deze website kan je namelijk een uitgebreid assortiment streekproducten bestellen. Hoog tijd om deze site eens even van nabij te bekijken.

Streekmarkt.be

Op de site heb je verschillende categoriën van producten. De meeste producten komen uit Vlaanderen maar er zitten er ook een paar uit Wallonie tussen, dat kan je zien op een kaartje op de site.

Hieronder geef ik een kort overzicht van de spullen die je kan bestellen.

Beleg

Onder Beleg verstaan ze producten zoals vleeswaren, honing, confituur, mosterd, paté, enz.

Ik zie bij de vleeswaren bijvoorbeeld grote stukken ham en een paté met Brugse Zot staan. Kan niet slecht zijn!

Verwennerij

ambachtelijke-advocaatVerwennerij is natuurlijk zoetigheid. Daar vind je cuberdons, biscuits, spekken en speculaas. Wat ik er echter ook zie tussenstaan zijn macarons. Ik dacht altijd dat dat een Frans streekproduct was maar ik kan me vergissen.

Onder de categorie Verwennerij staat ook de advocaat. Altijd lekker en ze hebben blijkbaar ook Aardbei en Chocolade advocaat.

Dranken

Dit is een categorie die ons bij Sixpacks.be nauw aan het hart ligt!

In deze categorie heb je allerlei vruchtensappen, thee en koffie maar ook jenever, wijn en bier. Van bier kennen we wel één en ander dus ik zoom even in op de bieren die ze aanbieden.

Momenteel bieden ze 24 bier-producten aan en …. Ik heb er nog geen enkele van geproefd!

Dat is op zich goed nieuws natuurlijk want als je het ook op cafe of in de supermarkt kan kopen moet je het niet online bestellen.

Enkele namen: Leireken, Bolderiaan, Zonderik en Abt Fumdum.

ambachtelijke-streekbieren

 

Voor een volledig overzicht van alle streekproducten die ze verkopen kan je best zelf een kijkje nemen op www.streekmarkt.be.

Als je zelf nog sites kent waar ze dergelijke producten verkopen laat het dan weten in de comments want dat interesseert me altijd.

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/12/streekmarktbe.jpg?fit=300%2C200&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/12/streekmarktbe.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodGetestbier,cuberdons,honing,kaas,streekproductenWij zijn altijd te vinden voor een gezonde portie chauvinisme! Niet dat alles goed loopt in Belgie want de politiek is een klucht en de belastingen zijn veel te hoog maar onze streekproducten mogen er écht wel zijn! Ze zijn zo goed zelfs dat we er terecht trots op mogen zijn....Alles voor de man met smaak!