Meteen naar de inhoud
Home » Le Billionaire champagne

Le Billionaire champagne

Eerder schreef ik al een artikel over Cristal, wat volgens mij een redelijk exclusieve champagne is. Vergeet dat echter, deze keer gaat het over iets dat pas écht exclusief is: Le Billionaire champagne.

Deze champagne is verkrijgbaar in 2 varianten, een 9 liter fles en een gewone fles van 0,75 liter.

Van de 9 liter flessen zijn er voorlopig maar 5 gemaakt en die hebben een prijskaartje van 2,75 miljoen dollar. Niet voor de gewone sterveling dus!

Als je als miljardair een fles koopt krijg je 9 liter champagne én een mooie verpakking want elke fles is ingepakt in een designerjasje dat bezet is met een paar honderd diamanten.

Welke gek koopt zoiets hoor ik jullie denken… wel, van de 5 flessen zouden er al 4 verkocht zijn aan miljardairs uit Rusland, China en Dubai.

Hopelijk voor hen is de champagne wel heel bijzonder!

Voor minder begoede burgers bestaan er ook ‘gewone’ flessen en die kosten maar 2750 dollar.

Leon Verres

Leon Verres van de Leon Verres luxury group is de man achter dit project. Ik had nog nooit gehoord van de man maar blijkbaar is de maker van deze champagne niet aan zijn proefstuk toe. Hij heeft ook al Billionaire Vodka gemaakt en die kost een slordige 3 miljoen dollar.

De vraag is wat er allemaal van aan is. Ik heb op internet verschillende artikels gevonden over de champagne en de vodka maar nergens vind ik een officiële website van Verres. Het enige dat ik kan vinden is een Twitter account, maar die ziet er niet up-to-date uit, en een filmpje op Youtube:

Pas op voor fake!

Het is niet grappig want het is crimineel maar ik moest er toch mee lachen. Toen ik op zoek was naar informatie over deze Billionaire champagne kwam ik op ondertaande site terecht:

http://billionairechampagne.com/

De site op zich ziet er redelijk goedkoop uit voor zo’n duur merk en als je doorklikt op ‘Buy now’ kan je een fles van 750.000 dollar bestellen via Paypal… Yeah right!

Dit gezegd zijnde, als u mij 2000 dollar stort via Paypal kom ik met plezier een lekkere fles champagne bij u aan huis brengen! Voor alle duidelijkheid, het zal geen Billionaire Champagne zijn.

[wp_paypal_payment]

 

  • Als deze crazy dingen wel iets voor jou zijn moet je zeker ook het artikel over tieten whisky lezen.
Facebook Comments Box
Tags:

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!

%d bloggers liken dit: