Een goed mes is een absolute noodzaak laguiole koksmesvoor een kok. We hebben vroeger al onze TOP 6 van keukenmessen voorgeschoteld. Vandaag: Laguiole.

Een uitzonderlijke tip voor jullie: de spaaractie van Carrefour is de moeite!

De koksmessen van Laguiole kosten na het plakken van wat zegels nog slechts 10 Euro. Geldig overigens tot 12 augustus 14.

Praktijktest

Het handvat is hard. Mijn vorige koksmes had een zacht handvat, en dat lag me toch minder goed in de hand. Uiteraard gebruik ik een aanzetstaal (lees ook hier waarom). Maar het mes bleek nadien echt vlijmscherp.

Het lemmet van 20 cm is voldoende groot.

Een verdomd goed mes, zeker als je de prijs in het achterhoofd houdt.

Nog ergens Laguiole gezien?

Inderdaad: Het Zilte, toch niet het eerste het beste restaurant vertrouwt voor zijn bestek ook op Laguiole. Voor alle duidelijkheid: hiermee beweer ik niet dat Viki Geunes dit ook als koksmes in zijn keuken gebruikt.

Ook in de Keukenmesshop.be  kan je een heel gamma van Laguiole vinden. Stijlvol, typisch franse stijl en karaktervol.

Volg mij op Social Media:RafGadgetsGetestCarrefour,Laguiole,mes,ZilteEen goed mes is een absolute noodzaak voor een kok. We hebben vroeger al onze TOP 6 van keukenmessen voorgeschoteld. Vandaag: Laguiole. Een uitzonderlijke tip voor jullie: de spaaractie van Carrefour is de moeite! De koksmessen van Laguiole kosten na het plakken van wat zegels nog slechts 10 Euro. Geldig overigens...Alles voor de man met smaak!