Meteen naar de inhoud
Home » 4 redenen om vandaag nog een robotmaaier aan te schaffen

4 redenen om vandaag nog een robotmaaier aan te schaffen

Een robotmaaier, tien jaar geleden klonk het als iets uit een sciencefictionfilm. Tegenwoordig kijkt niemand er nog gek van op. Maar vergis je niet, een robotmaaier is wel degelijk speciaal. Dit kleine robot wonder maait jouw gras terwijl jij in een tuinstoel ligt te luieren. Waarom zou je nog zelf in de brandende zon het gras maaien als een robot het werk voor jou kan doen? 

Time is money

Ben je verkocht aan je Stiga grasmaaier, maar vind je dat het gras afrijden te veel tijd inneemt? Een robotmaaier bespaart tijd. Stel je voor dat je op een mooie zomerdag in je tuin zit, een boek leest en een ijskoud drankje drinkt terwijl de robotmaaier het gras voor je maait. Dat klinkt toch als een droom? Geen zweetdruppels meer op je voorhoofd, geen pijn in je rug, geen gedoe met benzine, olie, snoeren en gras weg zien te krijgen. Gewoon ontspannen terwijl de robotmaaier het werk voor je doet. 

Duurzaam en lief voor het milieu

Een robotmaaier is energiezuinig én milieuvriendelijk. Jawel, robotmaaiers werken op elektriciteit en zijn daarom veel zuiniger dan traditionele grasmaaiers. Bovendien produceren ze geen uitlaatgassen, waardoor ze een stuk milieuvriendelijker zijn dan grasmaaiers die werken op benzine. 

Een robotmaaier is veel nauwkeuriger dan jijzelf. Je hoort het misschien niet graag, maar hij doet het gewoon beter. Het is namelijk zo dat de meeste robotmaaiers uitgerust zijn met sensoren en een GPS, waardoor ze precies weten waar ze moeten maaien. Dit betekent dat ze niet alleen het gras op de juiste hoogte maaien, maar ook dat ze geen stukken missen. Ben je een beetje perfectionistisch en moet je gras er piekfijn uitzien, een beetje à là golfbaan? Dan is een robotmaaier gegarandeerd wat voor jou. 

Geniet van de stilte

Een robotmaaier is bijna geruisloos. Terwijl een traditionele grasmaaier je oren doet klapperen en je de buren laat denken dat er een vliegtuig overvliegt, produceert een robotmaaier een licht gezoem. Hierdoor kun je ongestoord van je tuin genieten terwijl de robotmaaier het werk voor je doet. Geen boze buren, en ja, je kan gewoon het gras laten maaien op zondag rond een uur of 6. Geen haan die erom kraait!

Nog een voordeel? Terwijl je robotmaaier zich bezighoudt met het gras, kan jij je je concentreren op het echte tuinierswerk. Haal die snoeischaar maar boven en trek die tuinhandschoenen maar aan, met die extra robothanden ziet jouw tuin er spotless uit deze lente! 

Facebook Comments Box

1 reactie op “4 redenen om vandaag nog een robotmaaier aan te schaffen”

  1. We hebben sinds mei een Robomow. Ik zou hem nu al niet meer kunnen missen. Geen zware zakken gras meer naar het containerpark moeten afvoeren en altijd een proper gazonnetje!!!

Wat denk jij? Laat het hieronder weten!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een cadeautje met Champagne?

Zoek dan zeker niet verder! Wij hebben prachtige en originele

gepersonaliseerde cadeaus voor elke gelegenheid in onze shop.

Bedankt voor je bezoek!
Wil je ons ook een klein beetje steunen?
Jouw LIKE op Facebook helpt ons echt vooruit!