Aan Internationale Vrouwendag gaan we niet teveel aandacht besteden, u pardonneert het ons wel. Het is de vooravond waar we in geïnteresseerd zijn, de Apero National. apero national

Een mooi initiatief van de Belgische Brouwers. Vrouwen worden op 7 maart tussen 18.30 en 19.30 getrakteerd op een fris aperitiefbiertje. Meer nog: met een handige smaakwijzer, wordt het biertje aangepast aan de smaak van de dame.

Als aperitief is bier overigens meer dan geschikt. Ons advies is wel om het in een stijlvol glas te schenken.

Volgens de VLAM is het trouwens een misvatting dat vrouwen enkel naar fruitbieren grijpen: dat zou alleen bij sporadische bierdrinksters het geval zijn. Vrouwen die regelmatig bier drinken, zullen eerder een pils of speciaalbier bestellen. Toch zit er nog steeds een imagoprobleem aan ons bier. Liefst 50% van de vrouwen zegt geen bier te lusten. Reden? Te bitter. Er zijn intussen meer dan 1,000 (!!) Belgische bieren op de markt. Kan dan toch moeilijk anders, of je vindt er eentje dat wél past bij je smaak. Hier vind je trouwens uitleg over de smaakwijzer: http://blog.fieroponsbier.be/post/112613739955/een-belgisch-bier-voor-elke-smaak

Een van de topavonden zal ongetwijfeld in de Bourla in Antwerpen doorgaan.

Volledige programma vind je hier . After shopping, met kleur- en stijladvies, handtassen van Delvaux, én een glas Liefmans. Enige bedenking: Die Liefmans is naar mijn mening wat te zoet als aperitief. Maar verder: leuk initiatief, dat de kunst van het brouwen gepast mee ondersteunt !

Vrouwen die zich willen informeren kunnen we uiteraard altijd terecht op de enige echte complete lijst met Belgische Bieren.

Meer info over de apero national, met ook de adressen waar je een gratis glas krijgt:

http://fieroponsbier.be/aperonational

Volg mij op Social Media:RafDrankapero national,bier,brouwenAan Internationale Vrouwendag gaan we niet teveel aandacht besteden, u pardonneert het ons wel. Het is de vooravond waar we in geïnteresseerd zijn, de Apero National. Een mooi initiatief van de Belgische Brouwers. Vrouwen worden op 7 maart tussen 18.30 en 19.30 getrakteerd op een fris aperitiefbiertje. Meer nog:...Alles voor de man met smaak!