Eindelijk! De meeste mensen zullen nu wel bezig zijn met de laatste dagen op hun werk en kijken volop uit naar een heerlijke vakantie!

Tijdens die eindejaarsweken vieren we natuurlijk ook Kerstmis en Nieuwjaar en daar hoort uiteraard een superlekker menu bij.

De vraag van vandaag is… Waar kan je echt zalig lekker eten afhalen? Dat mag bij een traiteur zijn, bij een restaurant, enz. Stemmen kan je hieronder in de poll. Je kan heel eenvoudig zelf een antwoord toevoegen.

In de commentaren kan je ook steeds je menu zetten, altijd leuk om lezen!

Waar kan je lekker afhalen voor Kerst en Oudjaar?

Waar kan je heerlijke gerechten afhalen tijdens de feestdagen?
  • Voeg zelf een antwoord toe

 


Fan van lijstjes? Bekijk dan zeker ook onze andere enquetes een keer!

Wat zijn de beste terrassen om nu iets te gaan drinken?
De beste champagnehuizen om te bezoeken (onderaan pagina)
Wat moet je zeker bezoeken in Ibiza?
De beste frituren van Vlaanderen
Wat is de beste tripel?
Wat is het beste bier cafe van Vlaanderen?
Waar vind je de beste pizzeria?
Wat zijn de beste BBQ gerechten?
Waar eet je de beste garnaal kroketten?
Waar kan je de beste mosselen eten?

 

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2019/02/champagne-restaurants.jpg?fit=600%2C450&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2019/02/champagne-restaurants.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofFoodEindelijk! De meeste mensen zullen nu wel bezig zijn met de laatste dagen op hun werk en kijken volop uit naar een heerlijke vakantie! Tijdens die eindejaarsweken vieren we natuurlijk ook Kerstmis en Nieuwjaar en daar hoort uiteraard een superlekker menu bij. De vraag van vandaag is... Waar kan je echt...Alles voor de man met smaak!