Kenners zeggen al jaren dat de gin hype voorbij is maar wie geregeld een terrasje gaat doen weet wel beter. Gin-tonic is en blijft het populairste drankje!

Wij doen ook mee aan heel die hype want we schrijven geregeld over gin natuurlijk (klik hier). Nu was ik onlangs nog eens wat artikels aan het bekijken en wat me opviel is dat we nog nooit een enquete over gin hebben gedaan… Vandaar onze vraag aan jullie: Wat is de beste gin volgens jou?

Hieronder kan je stemmen op één of meerdere gins en als jouw favoriet er niet tussen staat kan je hem gewoon zelf toevoegen.

wat is de beste gin

Wat is de beste gin? Jij kiest zelf!

Opdracht is dus simpel, gewoon stemmen op de gins die er al staan ofwel je eigen favoriet toevoegen:

Wat vind jij de beste Gin?
  • Voeg zelf een antwoord toe

Als je de beste gin gekozen hebt, deel deze enquete dan even verder via Facebook of Twitter aub:


Doe je graag mee aan enquetes? Bekijk dan ook onze eerdere enquetes eens!

Wat zijn de beste frituren van Vlaanderen?De beste frituren van Vlaanderen
Wat is de beste tripel?
Wat is het beste bier cafe van Vlaanderen?
Waar vind je de beste pizzeria?
Wat zijn de beste BBQ gerechten?
Waar eet je de beste garnaal kroketten?
Waar kan je de beste mosselen eten?


Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/06/beste-gin.jpg?fit=600%2C493&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2017/06/beste-gin.jpg?resize=150%2C150&ssl=1KristofDrankginKenners zeggen al jaren dat de gin hype voorbij is maar wie geregeld een terrasje gaat doen weet wel beter. Gin-tonic is en blijft het populairste drankje! Wij doen ook mee aan heel die hype want we schrijven geregeld over gin natuurlijk (klik hier). Nu was ik onlangs nog eens...Alles voor de man met smaak!