you-like-thisUw favoriete website van 2014 fijntjes gefileerd. Wat zochten onze bezoekers? Welke artikelen werden het meest gelezen en vonden de lezers het beste? Nu we bekomen zijn van de feestdagen hebben we alle statistieken bekeken en hieronder vindt u het resultaat van 1 jaar sixpacks.be.

Bedankt iedereen voor ons zo massaal te lezen en te liken!

 

Populairste artikels

 Interactie

Meeste reactie kwam er op deze artikelen:

Wat brengt 2015 ?

  • Veel recepten
  • Heel veel recensies. Om je lekkere dingen aan te raden en te behoeden voor rommel
  • Handige spullen voor in de keuken die we voor jullie ontdekken

In primeur voor 2015

Nu alvast de trends voor 2015:

  • Gezondheid wordt cruciaal. Er wordt steeds meer gezocht naar goede en gezonde producten
  • Whisky is de nieuwe gin. Nu iedereen een gin collectie heeft, moeten de hipsters naar iets anders overschakelen. Dat is nu whisky geworden. Gelukkig een van onze specialiteiten, dus u zal er nog van lezen !
  • Streekbieren worden het populaire aperitief. Opgelet indien u op deze trend wil meesurfen. Niet elk biertje is geschikt, maar we helpen u er wel door.

 

Help ons om het jaar goed in te zetten!

Deel onze pagina via Facebook of Twitter en help ons groeien. Een kleine moeite maar het helpt ons enorm!

U kan ook elk artikel delen door de deel-knoppen hieronder.

Volg mij op Social Media:https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/01/you-like-this.jpg?fit=300%2C169&ssl=1https://i0.wp.com/www.sixpacks.be/wp-content/uploads/2015/01/you-like-this.jpg?resize=150%2C150&ssl=1RafTop lijstenblack bastard,blikje,broccoli,champagne,green eggUw favoriete website van 2014 fijntjes gefileerd. Wat zochten onze bezoekers? Welke artikelen werden het meest gelezen en vonden de lezers het beste? Nu we bekomen zijn van de feestdagen hebben we alle statistieken bekeken en hieronder vindt u het resultaat van 1 jaar sixpacks.be. Bedankt iedereen voor ons zo massaal...Alles voor de man met smaak!